Zwanger (worden)

pexels-freestocksorg-57529

Zwanger (worden)

Voor veel vrouwen die zwanger willen worden, is dit het moment waarop ze zich meer gaan verdiepen in hun eigen gezondheid en hier bewuster mee omgaan. Met voeding en leefstijl kun je veel doen om je lichaam voor te bereiden op een aanstaande zwangerschap.

Zwanger worden gaat niet altijd vanzelf. Door bijv. stress of langdurig gebruik van de anticonceptiepil kan het langer duren voordat je een regelmatige cyclus hebt. Er is dan een verstoring in de hormonale balans. Hier is vaak iets aan te doen. Ik kan je hierbij helpen, zodat er weer balans komt in je hormonen.

 

In de periode voor en vooral ook tijdens je zwangerschap voorzie je je lichaam liefst van voldoende stoffen die nodig zijn in deze belangrijke fase in je leven. Zodat je als aanstaande moeder voldoende voedingsstoffen hebt voor de groei van de foetus en ook voldoende voeding overhoudt om tekorten bij jezelf te voorkomen.

Na de bevalling en tijdens de periode van borstvoeding heeft je lichaam nog steeds een verhoogde behoefte aan bepaalde voedingsstoffen. Ook in deze fase kan ik je voorzien van advies en begeleiding op orthomoleculaire basis.

pexels-yan-krukov-7155594