Je gezondheid is je belangrijkste bezit. Een gezond lichaam geeft je de ruimte om de dingen te doen die je leuk vindt. Ik geloof dat voeding het beste medicijn is om klachten aan te pakken en de basis is om te investeren in een optimale gezondheid. Ervaar jij wel eens klachten waarvan je je afvraagt of er een verband is met voeding? Heb je last van je darmen? Heb je last van vermoeidheid? Heb je hormonale klachten of problemen om zwanger te worden? Voeding kun je inzetten als medicijn. Vanuit dit principe help ik jou om te werken aan jouw optimale gezondheid.

Via orthomoleculaire therapie help ik je ontdekken welke stoffen jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en waarmee jij je gezondheid kunt verbeteren. Voeding en leefstijl, soms aangevuld met supplementen, zijn onderdeel van een orthomoleculair behandelplan. Hiermee kun je een hoop klachten oplossen. We hebben allemaal uitdagingen op gebied van gezondheid: stress, een hormonale disbalans, energie gebrek, darmklachten. 

Door te leren luisteren naar je eigen lichaam, wordt het makkelijker om je lijf weer in balans te brengen. Ook als je al lekker bezig bent en geholpen wilt worden bij een (meer) gezonde leefstijl kun je bij mij terecht.

Ik kan je helpen met:

  • Vermindering van hormonale problemen, bijv. bij PMS, slecht slapen, migraine
  • Verbeteren van vruchtbaarheid
  • Verbeteren van je huid, bijv. bij acne, eczeem of anti-aging
  • Verminderen van je darmklachten
  • Beter in je vel zitten en meer energie krijgen
  • Vermindering van stress
 

Heb je een gezondheidsdoel en wil je mijn hulp hierbij? Plan dan een afspraak (intake). We bespreken je uitdaging, bepalen of er aanvullend bloedonderzoek nodig is en gaan aan de slag!

 

1)    Hormonen

Heb je last van hormonale klachten? In een paar stappen kun je je hormonale balans herstellen.

2) Zwanger (worden)

Heb je een kinderwens en zoek je begeleiding in deze bijzondere periode? Gezonde voeding is ook hier de basis.

3) EMB

Wil je een check up van je gezondheid? Een EMB is een bloedtest en spoort tekorten op in voedingsstoffen en geeft inzicht in voedselovergevoeligheden en onderliggende problemen.