Dit ben ik

Orthomoleculair epigenetisch therapeut i.o. * EMB therapeut

Ik ben Marjolein Ham van Seeters. Nadat ik afstudeerde van mijn opleiding Europese Marketing en Managementcommunicatie, heb ik ruim twintig jaar voor (zorg)verzekeraars gewerkt. In die tijd heb ik een passie ontwikkeld voor lekker eten en hoe dit je gezondheid kan ondersteunen. Inmiddels heb ik van die passie mijn werk gemaakt.

Anderen helpen om zich fitter te voelen door het maken van gezondere keuzes. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. Ik laat je graag zien hoe lekker eten ook heel gezond kan zijn. Voeden in plaats van vullen, met loof en liefde.

Ik woon in Tilburg met mijn man en twee kinderen, houd enorm van lekker eten, kook heel graag en eet het nog liever op :). Mijn praktijkruimte ligt op steenworp van Centraal Station Tilburg en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Ik werk met een uitgebreide intake en soms met aanvullend bloedonderzoek. Dit vormt de basis voor jouw behandelplan met voedingsadvies, waarmee jij je klachten kunt aanpakken.